Renovatie

Botech richt zich binnen de industriebouw niet enkel op het vormgeven van bouwprojecten, door het creëren of aanpassen en ontwikkelen van ontwerpen, het aanvragen van een bouwvergunning als startsein voor de bouw of volledige realisatie van het industriebouw project. Het bedrijf biedt eveneens ruime mogelijkheden tot het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden bij reeds bestaande gebouwen. Renovatie bestaat uit het herstellen en waar nodig vernieuwen en heropbouwen van een bestaand pand. Hierbij word het pand niet geheel gesloopt en opnieuw opgebouwd, zoals bij nieuwbouw het geval is. Bij renovatie zullen slechts delen van een gebouw in oude staat worden gerestaureerd of volgens nieuwe stijl vormgegeven.

 

Renovatie vindt vaak plaats bij gebouwen waarvan de conditie niet langer voldoet aan hedendaagse veiligheidseisen. Dit kan voorkomen bij panden met monumentale waarde, die vallen onder monumentenzorg en die weer in oude glorie hersteld zullen worden. Deze worden gerenoveerd volgens oude stijl, maar op zo’n manier dat ze nu aan alle eisen voldoen. Hetzelfde geldt voor grachtenpanden of boerderijen die op dergelijke wijze bewaard blijven.

 

Eenzelfde trend zie je terug bij industriegebouwen. Renovatie kan aan van alles worden verricht en zorgen voor een frisse, hedendaagse uitstraling. Zo kan Botech voorbeelden aandragen waarbij het een beschadigde riolering en vloeren heeft vervangen binnen de daarvoor vastgestelde termijn, waardoor het getroffen bedrijf snel uit de brand was geholpen. Ook legt Botech zich toe op onder andere het vervangen van dakverlichting, het herinrichten van burelen met moderne aanpassingen en het aanpassen van gevels. Mocht je willen bespreken of een bepaalde nieuwe onderneming in een bestaand pand kan worden gerealiseerd, dan kun je eveneens contact opnemen met Botech. Gespecialiseerde aannemers zullen het pand inschatten op geschiktheid voor het voorgestelde doel en aangeven wat nodig is om het plan uitvoerbaar te maken. Voor snelle renovatie van bestaande delen of vormgeving tot een nieuw design, ben je bij Botech aan het juiste adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *