Het elektrisch roken

Waarom zou u, als u een verstokt roker bent, elektrisch gaan roken? We weten allemaal dat roken slecht is. Het is de belangrijkste veroorzaker van longkanker. Toch zal een verstokt roker het roken van de gewone sigaret niet zomaar opgeven. Daar moet men van bewust worden gemaakt.
Het elektrisch roken

Elektrisch roken

Waarom zou u elektrisch gaan roken? Op de eerste plaats is het minder schadelijk. U zal niet zo snel longkanker krijgen wanneer u elektrisch gaat roken. U zal geen teer binnenkrijgen en gifstoffen zoals bij een gewone sigaret. Wel krijgt u bij het roken van een e-sigaret nog wel nicotine binnen en dat is ook schadelijk. Ook is het roken van een e-sigaret een stuk goedkoper dan het roken van gewone sigaretten.

Soorten

Er zijn meerdere soorten elektrische sigaretten. Als u gaat beginnen met elektrisch roken dan wordt een starter set geadviseerd. Dan heeft u direct alles om te kunnen gaan dampen. Het is daarbij wel handig om er een extra vloeistof bij te bestellen. De vloeistof bestaat een basisvloeistof, water, smaakstof en eventueel nicotine. De vloeistof heeft als basis propyleenglucol of plantaardige glycerine. Deze stoffen zijn geschikt om er de smaakstoffen en de nicotine in op te lossen.

Gezonder

Door het roken van de e-sigaret zal men niet zo snel longkanker krijgen. Het is de ideale manier om gezonder te worden. Wanneer u de e-sigaret rookt zal u merken dat u fitter wordt en niet meer uit mond stinkt. Om echter de jeugd zo ver te krijgen dat men tot het roken van een e-sigaret overgaat, zal men door middel van de reclame erop moeten hameren dat het stoer staat. Dat kan men bereiken, door belangrijke artiesten waarmee de jeugd zich graag vereenzelvigd, de e-sigaret te laten aanprijzen. Wanneer zij dat doen dan zal de jeugd ook sneller hiertoe overgaan. We zijn in principe allemaal kuddedieren dus nemen we snel de gewoonte over van de leider. Op www.zwoof.nl worden de verschillende mogelijkheden om een e-sigaret aan te schaffen getoond. Het is vooral de jeugd die moet gaan inzien dat roken van de gewone sigaret slecht is voor de gezondheid. Het is niet alleen duur maar je loopt ook het risico om op jonge leeftijd longkanker op te lopen. Daarom is de aanschaf van een e-sigaret de oplossing.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *