AirFryer

Het nieuwe frituren, de AirFryer!

Het is de nieuwe hype, zo gezond mogelijk leven. Dat wisten we natuurlijk al langer, maar toch lonkt de friteuse elk weekend weer en heb je zin in een lekker ongezond frietje, frikadel of bitterballetje. Goed nieuws voor alle mensen die gezond willen leven maar ook een lekkere snack tussendoor willen eten! De Airfryer is dé oplossing, hiermee ‘frituur’ je namelijk je friet maar eigenlijk ook weer niet. Het is gezond en lekker!

Hoe werkt een AirFryer?

Om het simpel te houden, de AirFryer is een soort heteluchtoven. De AirFryer ziet er wel uit als een friteuse, met netje en al, maar er zit geen frituurvet in. De snack zelf, zoals de frikadel en kroket, zijn op zichzelf niet heel slecht, het is vooral het frituurvet wat de snacks zo slecht maken. Door het frituurvet weg te laten en de snack in de AirFryer te doen krijg je een redelijk gezonde snack! Ook in de AirFryer worden je snacks lekker knapperig, de friet is zelfs volgens sommige experts nog lekkerder uit de AirFryer dan uit de gewone frituurpan. Alleen al op basis van deze gegevens zou u op z’n minst de AirFryer een keer moeten uitproberen!

Wat kan de AirFryer nog meer?

Hoewel het nu lijkt alsof de AirFryer een soort nieuwe frituurpan is, is het in werkelijkheid veel meer dan dat. In de AirFryer kunt u naast snacks en patat ook vlees klaar maken! Het is een veelzijdig apparaat waarin u dankzij de verschillende standen vrijwel al het vlees kan bereiden wat u maar wil en dat op een gezonde manier! Geen overbodige vetten meer, maar op een gezonde manier koken! Zeg gedag tegen alle vette snacks en zeg hallo tegen de nieuwe manier van gezond voedsel bereiden, dankzij de nieuwe AirFryer! Koop vandaag de AirFryer en begin ook met genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *