Drie kleuren stroken jurkje met bandjes van Onado

Het populaire merk Onado komt dit seizoen met een opvallend en kleurrijk jurkje, namelijk het drie kleuren stroken jurkje met bandjes. Dit jurkje bestaat niet uit slechts één kleur of silhouet, maar wordt gevormd uit verschillende stroken. Deze stroken geven stuk voor stuk een specifieke look aan het jurkje, omdat de stroken allemaal een andere vorm en kleur hebben. Zo zijn de bovenste stroken gebroken wit en grijs en wat strakker om het lichaam, terwijl de onderste stroken wat wijder zijn en bovendien andere kleuren hebben. Dit maakt het drie kleuren stroken jurkje van Onado anders dan standaard jurkjes in één kleur, waardoor dit jurkje uitermate geschikt is voor mensen die van een opvallende look houden.

Het drie kleuren stroken jurkje van Onado zit strak aan de bovenkant, maar loopt aan de onderkant van het jurkje wat uit. Dit specifieke model voor een jurkje wordt ook wel het klokkende model genoemd. Het voordeel van een jurkje met en klokkend model, is dat dit model bij veel verschillende lichaamstypen erg goed staat. Of je nu heel slank hebt of mooie, brede heupen hebt: bijna iedereen kan het drie kleuren stroken jurkje van Onado met klokkend model goed dragen.

Het materiaal van het drie kleuren stroken jurkje met bandjes

Het drie kleuren stroken jurkje van Onado is gemaakt van 95 procent polyester en 4 procent spandex. Hierdoor is het jurkje erg luchtig en prima geschikt voor het doorkomen van hete zomerdagen. De bandjes van het jurkje zijn elastisch, waardoor de bandjes gemakkelijk rekbaar zijn en het jurkje gemakkelijk aan en uit te trekken is. Wel is het belangrijk om te weten dat het jurkje niet in de wasmachine kan, omdat het kwalitatief hoogwaardige materiaal van het jurkje in de wasmachine kan beschadigen. Het uithangen van het jurkje of het met de hand wassen van het jurkje bij vlekken is voldoende om het jurkje weer goed schoon te maken.

Verder is de lengte van het jurkje 85 centimeter en bestaat het jurkje uit de kleuren zwart, groen en off-white. Dit is dus geen spierwit, maar een gebroken wit.

drie-kleuren-stroken-jurkje-tp_1308292344126327039f

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *