Magnolia boom

Bent u opzoek naar iets nieuws voor in uw tuin? Dan is het de moeite waard om verder te lezen over de Magnolia boom. Oorspronkelijk komt deze boom uit Amerika, maar de boom kan prima groeien in Nederland. Kenmerkend voor de Magnolia boom is dat de boom de wintermaanden zonder enige problemen kan doorkomen. Hiervoor moet u de boom planten op een zonnige standplaats, zodat de boom probleemloos kan bloeien. Anderzijds is het natuurlijk ook belangrijk op welke grond u de boom plant. De Magnolia boom kan gewoon op normale tuingrond groeien, dus u hoeft geen extra kosten te maken voor speciale tuingrond.

Magnolia boom kenmerken

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de Magnolia boom na een bepaalde periode 10 meter hoog kan worden. Als u een tuin heeft met een klein oppervlakte is het aan te raden om te kiezen voor een ander soort boom. De Magnolia boom heeft namelijk ruimte nodig om te groeien. Als u denkt dat uw tuin groot genoeg is voor de Magnolia boom, dan is het natuurlijk een perfecte keuze als u kiest voor de Magnolia. Wel moet u weten dat de boom kan worden beïnvloed van vorst. Dit kan ervoor zorgen dat de bloei mislukt.

Magnolia boom prijzen

In Nederland kunt u de Magnolia kopen onder de naam Beverboom. Doordat de boom het hele jaar door leverbaar is, zult u de boom binnen een paar dagen ontvangen na uw bestelling. Dit geldt natuurlijk voor een bestelling via internet. Als u langs gaat bij een tuincentrum, dan krijgt u de boom natuurlijk direct geleverd. In beide gevallen zult u voor een kleine boom van ongeveer 50 centimeter 10 euro betalen. Bij bestellingen via internet moet u natuurlijk rekening houden met transportkosten. Kortom ligt de keuze waar u de Magnolia gaat kopen helemaal bij u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *